top of page

Om oss

Vi drivs av att träningen ska utmana oss och få oss att ta oss ett steg längre. Kanske längre än vad vi själva trodde var möjligt. Vi är inte rädda för att ta i när det gäller men vill också ha roligt när vi tränar och vi vet att detta inte behöver vara varandras motsatser. Vi använder träningen som ett sätt att få se nya vyer, ta oss till nya platser och möta nya människor. Vi vill att träningen ska vara en del av våra liv eftersom den bidrar till att vi får vara starka och välmående lång tid framöver!

Att undervisa, utbilda och få träna med motiverade personer för att få dem att ta nästa steg, våga sig på nya utmaningar och prestera utanför sin comfortzon är det vi strävar efter! Vi är framförallt verksamma i Ljungsbro, strax utanför Linköping. Och med hjälp av Onlinecoaching har vi även möjlighet att hjälpa dig som bor någon annanstans i världen!

20210703_175132.jpg
Om oss: Om mig

Frågor och svar

Varför ska jag välja er som Onlinecoacher?

Vare sig du väljer oss som Onlinecoacher eller väljer att träna med oss på plats kommer du att få ett engagerat team runt dig som hjälper dig att nå dina mål. Vi har en bred kompetens inom både sjukvård och friskvård vilket gör att vi kan ha en helhetsbild kring din träning och hälsa.  Dessutom arbetar vi långsiktigt för att du ska få bestående resultat. Du har viljan, vi har verktygen!

Har ni någon bindningstid?

Vi har ingen bindningstid. Men i och med att vi vill skapa hållbara förändringar rekommenderar vi att du tränar med oss under minst 3 månader. Önskar du av någon anledning avbryta programmet innan avtalat slutdatum går detta bra. Vi har förståelse för att livssituationen kan förändras och då finns det möjlighet att till exempel pausa sitt program eller avbryta helt.

Måste jag träna på gym?

Nej! Vi tar hänsyn till dina preferenser och anpassar träningen efter vad som fungerar för dig. Vi tycker inte att träningen ska behöva bli "en extra uppgift" att avklara utan en naturlig del av livet. Därför utformar vi våra onlineprogram så att de ska passa dig och din vardag.

Jag vill förbättra min kondition, men tycker inte om att löpträna. Kan jag träna med er ändå?

Absolut! Det finns många sätt att förbättra sin kondition på och de behöver inte innefatta löpning. Tillsammans hittar vi en träningsform som passar dig. Vi skapar både styrkeprogram, löpprogram och kombinerade program beroende på din målsättning.

Om oss: Lista
Om oss: Pro Gallery

Sofia Pihlblad

Jag har min bakgrund som sjukvårdare inom försvaret och som sjuksköterska inom slutenvården. Just nu studerar jag till Massage- och Friskvårdsterapeut på Bergqvists Utbildningar i Linköping.


Jag är övertygad om att träning och rörelse utvecklar oss och förbättrar vårt mående mer än vi kan ana, både på kort och på lång sikt. Jag tror att människan uppnår välbefinnande genom att möta sina begränsningar och inte låta sig styras av dessa i sin vardag. Därför tycker jag att man inte behöver sikta mot en prestation eller en tävling för att ha en personlig tränare. Rörelse är till för alla! Ett träningsprogram och stöttning längs vägen tror jag många har både nytta och glädje av. 

Mina kompetenser

 • Licenserad personlig tränare

 • Certifierad Massageterapeut

 • Legitimerad Sjuksköterska

 • HLR-Instruktör

Stellan Pihlblad

Jag har min bakgrund som sjuksköterska inom intensiv hjärtsjukvård samt inom försvarsmakten och arbetar för närvarande som sjuksköterska inom akutsjukvården samt utbildar inom sjukvård.


Jag ser dagligen hur individer skulle kunna ha nytta av fysisk aktivitet och hälsosamma levnadsvanor. Hälsa och utmaningar är därför någonting jag brinner för. 


Mina kompetenser

 • Diplomerad Löpcoach

 • Diplomerad Endurance Training Specialist

 • Legitimerad sjuksköterska

 • Huvudinstruktör i vuxen HLR

 • Instruktör i Barn-HLR

 • TCCC-instruktör

 • Huvudinstruktör i Stoppa Blödning

 • IVPA (i väntan på ambulans) - instruktör

 • AMLS-instruktör


Om oss: Omdömen

Båda ger ett mycket professionellt och varmt bemötande, samtidigt som de peppar och följer upp. De har stor kunskap och erfarenhet om hur kroppen fungerar, och är den perfekta kombinationen av löptränare, styrketränare och massör, som kompletterar varandra väldigt bra.

Magnus B

Om oss: Omdömen
bottom of page