top of page

Våra tjänster

Klassisk Svensk Massage

Massage kan både vara en lyx och fungera som ett komplement till din träning. Massage ökar din blodcirkulation, släpper på spänningar och snabbar på din återhämtning.

45 min 700 kr
60 min 800 kr

massage

Kost och träning

REKOMMENDERAS
Kosten har en stor inverkan på dina träningsresultat och är också ett kraftfullt verktyg för att åstadkomma viktförändringar eller förändra kropps-sammansättning! För viktminskning, viktökning eller helt enkelt bara effektiva resultat i prestationsförmåga!

3 månader 1250:- / mån
6 månader 1200:- / mån
12 månader 1100:- / mån

Jag vill ha coaching!
Löparskor

Träningsprogram

Vi utformar program för att nå dina mål. Välj mellan program för att komma igång, för löpning, styrka eller kombinerat. Vi följer upp och utvärderar löpande så att du ska nå dina mål på ett tryggt sätt.

3 månader 950:- / mån
6 månader 900:- / mån
12 månader  850:- / mån

DSC_2196_edited_edited.jpg

Personlig träning

Vi har dig som utgångspunkt när vi skapar ditt träningspass. Av oss får dig ett genomtänkt träningspass, tekniktips och massor av pepp. Bokar du en löpanalys går vi igenom viktiga parametrar för en effektiv och skadefri löpstil.

Löpanalys med filmning 90 min 850:-
Personlig träning 60 min 650:-
PT grupp (minst 4 pers) 60 min 550:-/pers

Montera kvinna med starka ryggmusklerna

Sjukvårdsutbildningar

Vi håller i sjukvårdsutbildningar för dig eller ditt företag. Vi erbjuder utbildningar i Hjärt- och lungräddning, Stoppa Blödning och Första Hjälpen.

Gå en grundkurs eller repetera en livsviktig kunskap för att känna dig trygg i en svår situation och kunna hjälpa en medmänniska. Kontakta oss för pris.

20200630_110721_edited.jpg
Våra tjänster: Lektioner

Grym massör, proffsig och kunnig, ser alltid till att skicka med bra råd och förklarar hur hon har tänkt ta itu med problem, märks att hon brinner för sitt jobb. Rekommenderas starkt!

Jag var nära att ge upp löpning då jag återkommande fick skada efter skada. Sofia och Stellan hjälpte mig bygga ihop först ett halvårs träningsprogram för rehabilitering, och sedan återkommande träningsprogram för att nå mitt mål att springa en halvmara i terräng.

Chris H

Magnus B

Våra tjänster: Omdömen
bottom of page