top of page
  • Skribentens bildSofia

V.H.O.L.F - Vilka är vi?

Det hela började med att en Västerbottning och en Östgöte korsade vägar och insåg att de nog ville vandra sida vid sida. Vandra, och springa. Ett av de första mötena blev i löpspåret och så har det fortsatt. Båda med bakgrund inom försvaret där fysisk förmåga och uthållighet är nödvändigt, oavsett befattning. Båda med kunskap inom sjukvård och vikten av att ta hand om sin kropp. Båda med ett intresse av friluftsliv och utmaningar. Ibland för att njuta men ibland bara för att bekräfta för oss själva att vi klarar mer än vi tror.


Efter några år av att lägga upp träningsprogram för egna syften och mål utbildade vi oss till löpcoach respektive personlig tränare. Nu kan vi erbjuda individuellt anpassade och varierande träningsprogram till de som vill utvecklas i sin träning, antingen i styrka, kondition eller både och. Vi huserar i Ljungsbro, strax utanför Linköping samt online - tillgängliga i hela landet. Målet med vår egen träning är givetvis att klara de knasiga utmaningar vi ställer oss själva inför. Men i grunden handlar det faktiskt om att hålla oss pigga och friska när vardagen känns alldeles för överväldigande. Därför anser vi att det är viktigt att man hittar någonting som ger energi och inte enbart blir ett krav eller ytterligare en uppgift att utföra.


Fysisk aktivitet handlar inte enbart om prestation, utan om fysisk och mental hälsa och välmående. En plan och en struktur kan dock hjälpa till på vägen mot ett mer aktivt liv.



Häng gärna här på sidan ibland om ni trivs och kontakta oss gärna via mejl!

Mvh / Sofia och Stellan

33 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Σχόλια


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page