top of page
  • Skribentens bildSofia

När vilan tvingar sig på

Efter några dagars rehab och en förhoppning om att komma igång med träningsprogrammet igen kom en förkylning som ett brev på posten. Med feber, hosta och halsont är det bara att acceptera att träningen får vänta. Kroppen måste få tid att återhämta. Att träna med halsont och feber är absolut ingenting jag rekommenderar någon. Konsekvenserna av det kan bli riktigt tråkiga och är ingenting att ta lätt på.

Till en början blev jag ganska stressad över detta. För uthållighetsmässigt är jag inte där jag vill vara riktigt än. Men nu har jag ödmjukt accepterat att det bara är att invänta tillfrisknandet. Om jag orkar kan jag ta en kort promenad eller träna rörlighet, men just nu blir det mycket sömn och vila. Jag försöker också att äta ordentligt, trots värmen utanför.


Det vi har pratat om är att lägga om vårt träningsschema fram till Idre. Vi behöver distanserna och det är vad vi kommer att fokusera på framöver. Det är bara att försöka skapa sig de bästa möjligheter som går efter de förutsättningar man har. Sånt är livet och det är bara att haka på. Ingenting blir bättre av att klaga på de förutsättningar som är.


/ Sofia

13 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

ความคิดเห็น


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page