top of page
  • Skribentens bildSofia

När livet dundrar på!


Just nu pågår det mycket på flera fronter i våra liv. Studier och praktik skall avslutas för egen del och nya anställningar tas samtidigt Stellan tar nya uppdrag på olika håll. Det gör att vissa delar i verksamheten får ligga vilande och vänta på sin tur. Vi är dessutom mitt uppe i ett personligt projekt som vi hoppas skall vara klart i höst.


Trots att det är roligt att dundra på så tar det mycket energi. Det är svårt och inte rekommenderat att gasa på 100% på alla fronter en längre period. Fokuset försämras och det är ibland svårt att hålla full koncentration på samma sak under mer än en kort stund. Glädje försvinner för sådant som tidigare gett energi och till och med vilan blir ansträngande.


Detta är en av anledningarna till att vi själva just nu har "hoppat av" vårt eget träningsschema. Då menar jag inte att vi slutat träna utan att vi helt enkelt bara kör det som känns lustfyllt. En stund i alla fall. Vår tanke är att utnyttja den kommande värmen och ljuset för att ta oss ut och bara springa. Korta pass och förhoppningsvis lite längre pass. Löpgruppen som vi är med och leder hjälper till att få ut oss och hitta tillbaka till våra härliga skogar och stigar där vi bara ler när vi far fram.


Vi sänker kraven. Hittar glädjen och vilan i löpningen igen. Och nu längtar vi verkligen till våren!

7 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Ämten runt

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page