top of page
  • Skribentens bildSofia

Att komma igång...

Vi börjar smått. Smyger framåt. Testar. Tappar fokus och ledsnar. Blir inspirerade och kör igen. Det är så det får vara nu i början. Innan vi kan allt som måste kunnas och innan vi vet allt som måste vetas. Visionen växer fram långsamt och till slut kommer vi också nå vårt mål. Vi måste bara ha tålamod. Och fokus. Och Disciplin. Göra det jobb som krävs av oss. Peppa varandra. Och njuta.

Det mesta som är nytt i livet verkar vara som att komma igång med träning. Man har en idé som man tror på ibland och tvekar på ibland. Vissa dagar är man inspirerad medan man andra dagar inte riktigt tror på att det ska gå. Men de som lyckas är de som tar sig igenom de jobbiga dagarna och gör någonting litet varje dag för att till slut uppnå sitt mål, även om det känns långt borta just nu. För alla kan ha ett storslaget mål, men långt ifrån alla kan göra det som krävs för att komma dit.


Och ibland kan det vara värt att ta hjälp av någon annan.


Vi hoppas att vi här kan få dig över den där tröskeln som ligger i vägen för din storslagenhet, ditt mål, din bästa version av dig själv och allt det där. Eller bara få ut dig en regnig dag i november - för att du ska kunna njuta av dina resultat i maj. Och för att godiset är godare efter ett träningspass.


/ Stellan och Sofia

35 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page